Weingut Christ – Blauer Spätburgunder, 2018, tør

kr. 153,00

  • Aromatisk
  • Nuancer af mørke bær
  • Klassisk Spätburgunder
  • Indeholder 0.75 L

 

Denne vin er inkluderet i rabat ordningen
Bland 6 Flasker for 10% rabat
Varenummer: rc01r Kategorier: ,

Beskrivelse

Bemærk: 6 stk tilbage. Herefter nyere årgang.

Kallstadter Kobnert Blauer Spätburgunder Spätlese.

13% vol.

Indeholder sulfitter.

 

Anmeldelser (af årgang 2015):

Vinbloggen skriver: 91 af 100 point, eller 5 af 6 stjerner.

“Bourgogne? Kom bare an!
En let, elegant vin i starten af sin udvikling. Det første du ser, er en utrolig smuk farve, lys rubin rød med et brunligt skær.
Duft: Du bliver lukket ind i en opvisning af sødmefulde røde bær, sammen med indbydende og velintegrerede fad noter (saltet karamel, begrænset eg). Vinen har også en floral karakter (viol), der vækker rammen for oplevelsen. Ydermere, kan du dufte at der her er tale om en vin, med begyndende teritære noter (våd efterårs skovbund ), som for mig indikere kvalitet. Jeg kan kun drømme om hvordan næsen er om 5-10 år.
Smag: Du bliver lukket ind i en verden af primært røde bær. Du får en mineralskhed (våde sten, skiffer), som giver et udtryk af salt eller jordbunden ude ved vinstokkende. Du får igen velintegreret fad. Du får smagen af eg, mælkechokolade og saltkaramel, der virkeligt giver noget ekstra til vinen. Afslutningsvis får du en smag af rød lakrids, som holder ved i en fin medium % afslutning.
Vinen her er i god balance. Du får her medium + syre, der får mundvandet til at rende, med en blød tannin og let viskositet. Det er bare sådan som spätburgunder(pinot noir) skal være, ihvertfald i min bog.
Så skal du have fat i noget af det rigtigt gode Spätburgunder, som kan konkurrere med Bourgogne? så er den her et rigtigt godt bud.”

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 100 × 30 cm
Størrelse

200 Litter

Titel

Gå til Toppen