Weingut Wolf – Lupus Black 2020, tør

kr. 175,00

  • Kraftig og mørk
  • Virkelig sublime dråber
  • Afbalanceret og interessant
  • Fadlagret
  • Indeholder 0.75 L

 

Denne vin er inkluderet i rabat ordningen
Bland 6 Flasker for 10% rabat
Varenummer: ww02r Kategorier: , ,

Beskrivelse

Årgang 2020

Guldmedalje LWK 2021
Har fået Meiningers Rødvinspris i 2019: 89 point.

Frugtig, bærnuanceret, tiltalende. En fortryllende og meget kraftig, tør vin til nydelsesfulde øjeblikke! Vinen begejstrer gennem sin afbalancerede smag af træfad og intensive nuancer af sorte solbær, kirsebær, blåbær og fint cedertræ. Lad dig overraske og forkæle!

Syre: 5,4 g/l
Restsødme: 4,0 g/l
Alkohol: 13,5% vol.
Indeholder sulfitter.

 

Anmeldelser:

Vinbloggen skriver: 88 af 100 point, eller 4 af 6 stjerner. (Årgang anmeldt: 2017)

En vin med en voluminøs krop der er i god balance. Tyskerne kan i den grad lave voluminøse vine der kan konkurrere med vine fra eks. Spanien.
Det er en intens næse, der bestemt ikke er bange for at komme op af glasset. Vinen byder først på klare noter af fad (vådt Cedertræ og vanilje) efterfulgt af mørke bær ( solbær, blommer, kirsebær) samt skovbund, julekrydderier ( kanel) og mælkechokolade. Vinen bliver frisket dejligt op af appelsin og en skarphed af salvie.
På paletten møder du en vin i balance, den er godt afstemt med en medium til medium + syre, der matcher taninen fint som er medium, selvom vinen har en god volume er det dejligt befriende at viskositeten er forholdsvis let og dermed løfter vinen, således at den ikke bliver for tung. Paletten indenholder smage som matcher næsen utroligt godt, den har de her mørke bær (blomme, solbær, syrlige kirsebær) Men den er mest domineret af fad(tobak, cedertræ) de primære noter af frugt træder lidt i baggrunden, men de er aldrig længere væk end du kan mærke dem. vinen bærer klart et indtryk af tertiære noter, en rigtig efterårs skovbund, samt en friskhed af salvie, afslutningsvis bliver du ramt af sort peber der sammen med salvien, udgør en flot lang afslutning.
Vil du vise din omgangskreds at Tyskerne også kan lave voluminøse vine? Så er den her vin fra Pfalz et fremragende bud.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 100 × 30 cm
Størrelse

200 Litter

Titel

Gå til Toppen