Nyhedsbrev


Du kan her tilmelde dig Vinfadets nyhedsbrev. Nyhedsbrevene vil f.eks. indeholde information om nye vine i sortimentet, månedens vin, smagekasser eller eventuelle arrangementer, der afholdes. Vi sender maksimalt breve ud 1 gang i måneden, så du vil ikke blive spammet med breve fra os.

Efter din tilmelding vil du få tilsendt en mail. Tryk linket i mailen for at bekræfte emailadressen, og du er med på maillisten.

Fortrolighedspolitik: De eneste informationer, vi gemmer om dig, er email samt navn, så vi kan sende dig nyhedsbreve.
Vi lagrer dog IP adressen når du tilmelder dig, dette er helt normalt, det eneste vi kan og vil bruge det til er at forhindre bots, altså falske registreringer, hvis serveren bliver spammet med falske registreringer, kan vi via IP adressen blokere for denne bot, så den ikke længere kan få adgang til siden.

Mange tror at når man kender ens IP adresse, kan de spore hvor man bor og alverdens information, dette er IKKE korrekt, hvad er korrekt er via IP adressen kan se hvad land, hvad firma du har som udbyder, men man kan IKKE se hvem personen er bag, dette kræver en dommerkendelse, dette er noget politiet m.m. bruger for at finde frem til feks Hackere m.m.

Vinfadet.dk har ingen mulighed, eller interesse i at spore dig som person, men alene bliver brugt hvis siden bliver invaderet at bots.