Vi har en forkærlighed for tysk vin, men hvorfor?


Vi koncentrerer os om de tyske dråber, fordi vi mener, at vores naboland laver nogle virkelig gode vine. Det har i mange år været kendt, at tyskerne er gode til at lave hvidvin, men der kører stadig en gammel skrøne om, at de ikke kan finde ud af at lave god rødvin. Det vil vi gerne modbevise!

Vi har ofte været på ferie i Pfalz-området (noget vi er blevet inspireret af af svigerdatterens forældre) og har indkøbt vin til eget forbrug. Vi har turneret rundt mellem forskellige vinbønder og har smagt deres vine, og herefter har vi udvalgt vore egne favoritter.

Efter at svigerdatterens forældre, som har haft en lille vinhandel, er gået bort, har vi fået lyst til at gå dem i bedene og kaste os ud i at udbrede vores egen yndlingsvin til andre. Vi har derfor håndplukket en række gode, tyske rød-, hvid-, rosé- og specialvine til vores sortiment, og vi kan uden problemer stå inde for disse gode dråber. Vi vælger kun vine fra små, lokale bønder, da de virkelig kræser om deres vin og fremstiller sublime dråber, da de kun laver begrænsede mængder.
Da vi er nye i branchen, har vi endnu ikke sporet os ind på, hvad kunderne foretrækker. Så hvis du mangler druesorter eller variationer i vores sortiment, så kontakt os endelig, så vil vi forsøge at opfylde dine ønsker.

Vi vil gerne komme ud og afholde større eller mindre smagninger, hvis I er en gruppe, der er nysgerrige efter at stifte bekendtskab med et udvalg af vores vin. Se menupunkt under “Info” for at læse mere. Her finder du også info om os, vingårdene og informationer om, hvordan du kan kontakte os.

Nyheder:
11-09-22 Vi har netop startet samarbejde med to nye vinbønder, nemlig Familien-Weingut Renner fra Baden og Weingut Lauermann & Weyer fra Pfalz. Begge steder producerer de fantastiske og velproducerede vine. Der er kommet 4 nye vine i shoppen
11-09-22 Mød os i Helsingør, hvor vi deltager i Helsingør Vinfestival d. 1. oktober. Vi glæder os til at skænke vin ud til dig!
11-09-22 D. 7.-8. oktober deltager vi i Aalborg Vinfestival - Danmarks største vinfestival, hvor vi både har en stand med vin i selve salen og en stand med sjove bobler i foyeren. Kom og mød os!
11-09-22 Vi er i gang med at planlægge to vinsmagninger i efteråret. En Riesling- og en Spätburgundersmagning. Følg med for mere info.
11-09-22 Den sidste weekend i august deltog vi i Ribe Vinfestival, hvor knap 2000 mennesker fra nær og fjern gæstede festivallen og smagte vin fra ca. 30 boder. To rigtig dejlige dage med masser af snak, hygge og selvfølgelig vin. Vi vil gerne takke for en velarrangeret festival og alle de gode snakke med jer glade gæster!
Nyheder:
29-07-20 I sidste uge var vi på vintur til Pfalz og Mosel. Det har resulteret i en hel masse nye varer i butikken. De kommer på løbende over den næste tid. Følg vore oplevelser på facebook og instagram. Der vil også kommer billeder i galleriet her på siden.
12-07-20 Vi har nu fået to nye roséer i udvalget. En sød og dejlig "Tropic Rosé" og en frugtig Rosé Feinherb, der er god til lette spiser. Se udvalget her.
12-07-20 Schönfelders Rosé er allerede udsolgt igen. Vi beklager og skynder os at få bestilt nye! Det kom bag på os, hvor populær den er blevet!
05-07-20 Vi planlægger en hyggelig seccosmagning om en måneds tid. Vil du gerne være med, så kontakt os. Måske har vi en stol i overskud til dig.
01-07-20 Der er nu kommet nye forsyninger af Schönfelders Rosé.