Weingut Thomas Sippel – Riesling Vogelsang, tør, 2019

DKK 225,00

  • Fra over 30-år gamle vinstokke
  • Kompleks og interessant
  • Godt håndværk fra Sippel
  • Fantastisk Riesling, der skal smages
  • Indeholder 0.75 L

 

Varenummer: ts002h Kategorier: ,

Beskrivelse

Her får du beviset på, hvad man kan udrette via godt håndværk og know-how! Denne Riesling er af vinstokke på over 30 år, hvilket giver denne vin utrolig høj kvalitet og tætte, ekstraktrige, komplekse aromaer. Når vinstokken bliver gammel, går rodnettet dybere ned og forgrener sig mere. Derved kan flere mineralstoffer komme op til de færre druer, og stokken er bedre beskyttet mod udsving i vejret end en ung stok. Tørhed og stærk regn påvirker ikke væksten alt for meget, da rødderne stikker så dybt. Vinbonden kan visse år lade druerne hænge på vinstokken længere tid og derved opnå interessante, komplekse og spændende vine.

Rieslingen har aromaer af fersken, grapefrugt og friske abrikoser, som forkæler ganen og spiller godt op mod den klassiske Riesling-syre.
Et mesterværk fra Weingut Thomas Sippel!

Drikketemperatur: 14-16°C

Alkohol: 12% vol.
Indeholder sulfitter.

 

Anmeldelse:

Anmeldt af Mad & Monopolet: “Thomas Sippel laver også rosé og spätburgunder i høj kvalitet. Vi bevæger os en kende op ad når det kommer til prisen i forhold til Weingut Karst. Her ligger vi på 225 kr. for en flaske med 0,75 liter. Kvaliteten stiger også, og denne riesling fra Thomas Sippel har mere dybe og en bredere duftpalette – et skønt bud på en virkelig god riesling. Faktisk noget af det bedste jeg har smagt længe.”

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 100 × 30 cm
Størrelse

200 Litter

Titel

Gå til Toppen